Grandpa - Nyheter

Tänkte slänga upp några höstfavoriter från Grandpas hemsida!

Velour har haft redigt snygga jackor både förra hösten och denna! Jackan "Emanuel Waxed" skulle kunna misstas för en Barbour. Vaxad bomull och detaljer i manchester gör den sådär gubbmysig. 2000:- och den är din. Titta på modellen så ser du vad glad man blir av denna jacka.
EMANUEL WAXED JKT IN

Wolsey är bra på sina ullprodukter och tröjan "Callum" som finns i både grönt och sandfärgad gör sig fantastiskt bra under höstkavajen! Denna gång verkar det som modellen gillar den gröna mer än den sandfärgade! 1 000 riksdaler.
CALLUM MOSS
CALLUM TOB

En äkta klassiker från Sebago är modellen "Fairhaven" och är ett bra alternativ till redwingkängorna. För dig som inte vill ha en lika bufflig känga, men ändå något rejält! Priset är 1 700:-
FAIRHAVEN BROWN

Har alltid haft svårt för W:t som pryder Wranglers fickor, men med skjortan "Todd Western" gör jag ett undantag. Jag gillar den mellanblå färgen på jeanstyget och det är faktiskt svårt att hitta jeansskjortor med rätt nyans om man heter Fredrik och är lite petig. Kostar 1 400:-.
TODD WESTERN SHIRT S

Folk "All Over Print" är en prickig skjorta med prickar på och designmässigt mitt i prick. Tycker dock man ska vika upp ärmarna något då prickarna kan ta över och kännas lite väl prickigt. Priset är prick 1 600:-.
ALL OVER PRINT SHIRT
/ F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0