Mina Chuck Taylor

Förra året köpte jag ett par Converse X CdG PLAY. En favorit som kommer stå sig även i år. Tres Bien har den på lager och dessutom till ett rimligt pris! Passa på att köp innan alla andra gör det!
Man får ont i fötterna. De luktar avskyvärt efter en hel sommar. Svåra att tvätta. Jag älskar dom!


/ F

Kommentarer
Postat av: Frank&Rémy

I år är det Converse x CDG Jack Purcell som gäller ;)



Btw, inte alls svårt att tvätta skorna. Släng in de i en påse och sen in i tvättmaskinen. Funkar alldeles utmärkt! Har tvättat mina höga Converse x CDG två gånger o inte haft några problem.

2011-03-03 @ 00:22:27
URL: http://www.whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: Isa

Pojkar! Jag har ett uppdrag åt er! Var hittar jag ett par schyssta skor att ha till dom flesta vardagliga klädkreationer, men som är snällare mot fötterna? Min sjukgymnast säger obevekligen till mig att bränna alla converse jag äger och att det måste vara mkt studs i dojan. Vägra blaffiga gympaskor!

2011-03-03 @ 00:57:39
Postat av: Fredrik

Frank&Rémy:



Jag har sett Jack Purcell-skorna, men är tveksam till den modellen! Gillar Chuck Taylor mer ;). Jo det funkar säkert bra att tvätta ett par gånger, men som gammal skoförsäljare vet jag att limmet som håller fast sulan släpper om man har otur. Gummit har en tendens att gulna också!



Isa:



Vad ä det för fel på blaffiga gympakor :)?! Den här frågan finns det nog inget svar på är jag rädd! Hur är det med iläggssulor? Annars finns det många trevliga "löparskor" från exempelvis Nike att kika på, men det kanske inte är din kopp av te?

2011-03-03 @ 09:04:23
URL: http://enfinkarl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0